Connect with us

Filmy

Keď sa zloduchovia hrajú na hrdinov: Nový trailer Thunderbolts sľubuje drsnú jazdu!

Nový Suicide Squad? Marvelovský ekvivalent, Thunderbolts, sa nám predstavuje v prvom brutálnom traileri, ktorý sľubuje temnejšiu a drsnejšiu stránku MCU.

Zloduchom navzdory: Kto sú tí Thunderbolts?

Zabudnite na ligotavých Avengerov a ich božské misie. Thunderbolts sú iná liga. Títo “hrdinovia” sú vlastne banda darebákov, antihrdinov a všeobecne pochybných indivíduí, ktorých vláda USA posiela na misie, na ktoré by sa slušní ľudia vykašľali.

Trailer nám predstavuje zvučné mená ako Yelena Belova (Florence Pugh), zimomriavkový Winter Soldier (Sebastian Stan) a charizmatický manipulátor Baron Zemo (Daniel Brühl). Pridajte k nim Red Guardiana (David Harbour), Ghost (Hannah John-Kamen) a U.S. Agent (Wyatt Russell) a máte recept na výbušný koktail, ktorý môže zachrániť svet… alebo ho úplne zničiť.

Drsný, temný a plný napätia: Trailer, ktorý vás dostane

Prvý trailer na Thunderbolts je ďaleko od farebnej zábavy, na ktorú sme od Marvelu zvyknutí. Ukazuje temnejšiu a drsnejšiu stránku MCU, kde sa s morálkou veľmi nezahadzuje. Akčné scény sú brutálne, dialógy nabité čiernym humorom a veľmi hustá atmosféra.

Trailer nám síce neprezrádza veľa o zápletke, ale jedno je jasné: Thunderbolts nebudú len ďalším hrdinským tímom. Budú bojovať špinavo, lámať pravidlá a pravdepodobne sa im podarí vyvolať viac chaosu, ako by si niekto želal.

Thunderbolts: Svieži závan do MCU?

Po fáze plnej farebných kostýmov a vtipných hlášok je jasné, že Marvel sa s Thunderbolts snaží o niečo iné. Temnejší tón, morálne komplikované postavy a drsná akcia sú sľubnou zmenou, ktorá by mohla fanúšikovia poriadne prekvapiť.

Či sa Thunderbolts stanú dôstojnou náhradou za Avengerov, alebo sa stratia v záplave komiksových adaptácií, ukáže až čas. Jedno je však isté: tento film bude stáť za to vidieť!

Trending