Connect with us

Seriály

Klikeri útočia! Joel a Ellie sa vracajú v epickom traileri na 2. sériu The Last of Us!

Adrenalínové zážitky z hry preniesli takmer dokonalo do prvej série seriálu The Last of Us. Priprav sa na ďalšiu dávku post-apokalyptickej akcie, pretože Joel a Ellie sú späť! HBO vypustilo do sveta prvý trailer na druhú sériu, ktorý sľubuje ešte temnejší, drsnejší a emocionálnejší príbeh.

Päť rokov po… 🤯

Druhá séria The Last of Us nás zavedie päť rokov po udalostiach z prvej série. Joel a Ellie si síce užívali relatívny pokoj, ale minulosť ich dostihne a vtlačí do konfliktu nielen medzi sebou, ale aj s okolitým svetom, ktorý je ešte nebezpečnejší a nepredvídateľnejší.

Nové tváre, známe hrozby 🧟‍♀️

Okrem Pedra Pascala a Belly Ramseyovej, ktorí sa vracajú ako Joel a Ellie, sa môžeme tešiť aj na Gabriela Lunu a Rulinu Wesleyovú v úlohách Tommyho a Marie. K hereckému obsadeniu sa pripájajú aj nové tváre, medzi nimi Kaitlyn Dever ako Abby, Isabela Merced ako Dina, a dokonca aj Catherine O’Hara v zatiaľ nezverejnenej úlohe. A samozrejme, nesmieme zabudnúť na klikerov! Títo hrôzostrašní nepriatelia sú späť a vyzerajú ešte desivejšie ako predtým.

Vernosť predlohe a očakávania fanúšikov 🎮

Druhá séria sa bude inšpirovať hrou The Last of Us Part II, čo zaručuje vernosť predlohe a poteší všetkých fanúšikov. Tvorcovia seriálu, Craig Mazin a Neil Druckmann, sľubujú temný a emotívny príbeh, ktorý preverí morálku všetkých zúčastnených.

Priprav sa na jazdu! 💥

Trailer na druhú sériu The Last of Us sľubuje ďalšiu strhujúcu jazdu plnú napätia, drámy a akcie. Priprav sa na stretnutie so starými známymi, objavovanie nových hrozieb a hlavne, na nezabudnuteľný príbeh, ktorý ti nedovolí spustiť oči z obrazovky.

Trending